Menukort

Menukortet er gældende fra 16. juni 2017

2 retter kr. 225,00
3 retter kr. 275,00
(Prisreduktionen gælder ikke for klassikere)

Forretter

Plukket and

kr. 65,00
med sesam creme

Stenbiderrogn

kr. 65,00
med hakket rødløg, cremefrâse og rå æggeblomme
Til forretten serveres der smør og hjemmebagt brød

Hovedretter

Grydestegt Poussin

kr. 170,00
med agurkesalat

Svinekæber

kr. 170,00
med løg og gulerod

Smørstegt Kulmule

kr. 170,00
med blomkål. Saltvands fisk af torskeslægten som bliver op til en meter.
Til alle hovedretter serveres kartofler vendt i brunet smør & løvstikke

Klassikere

Rejecocktail

kr. 70,00
 

Wienerschnitzel

kr. 189,00
Med dreng, brase kartofler og grønne ærter – hertil sky sauce 

Ribeye steak 250 g

kr. 175,00
med garniture

Desserter

Kakao is

kr. 65,00

Friske jordbær

kr. 65,00
med fløde

Børnemenu

Spørg tjeneren

kr. 65,00