Menukort

Menukortet er gældende fra 4. august 2017

2 retter kr. 225,00
3 retter kr. 275,00
(Prisreduktionen gælder ikke for klassikere)

Forretter

Dampet laks

kr. 65,00
på fintsnittet bund af salat

Røget mørbrad

kr. 65,00
på bund af salat, sesam creme og radisser
Til forretten serveres der smør og hjemmebagt brød

Hovedretter

Grydestegt Poussin

kr. 170,00
med agurkesalat

Svinekæber

kr. 170,00
med løg og gulerod

Smørstegt Kulmule

kr. 170,00
med blomkål. Saltvands fisk af torskeslægten som bliver op til en meter.
Til alle hovedretter serveres kartofler vendt i brunet smør & løvstikke

Klassikere

Rejecocktail

kr. 70,00
 

Wienerschnitzel

kr. 189,00
Med dreng, brase kartofler og grønne ærter – hertil sky sauce 

Ribeye steak 250 g

kr. 175,00
med garniture

Desserter

Kakao el. vanilje el. lakrids is

kr. 65,00

Friske hindbær

kr. 65,00
med fløde

Børnemenu

Spørg tjeneren

kr. 65,00