Hold jeres drømme bryllup på Ølsted Kro

Ølsted Kro er blevet et yndested for bryllupper, som afholdes i kroens stemningsfulde lokaler der indbyder til alle typer af bryllupper uanset indhold og stil. Vi sørger for, at jeres arrangement, lever op til jeres forventninger, uanset om I ønsker af holde det lille bryllup eller en stor bryllupsfest. Vi arrangerer også gerne, jeres bryllups reception.

Planlægning ned til mindste detalje

Et bryllup er en hel særlig fest og kræver en grundig planlægning ned til mindste detalje og sammen planlægger vi jeres store dag. Vores store erfaring med bryllupper gør, at I kan være trygge ved, at kroen arrangerer og yder det bedste til jeres bryllupsfest. Ølsted Kro med vores dygtige køkken & tjenere vil gøre jeres bryllup til en uforglemmelig bryllupsfest i romantiske omgivelser.

Se eventuelt eksempler under menupunktet Helaftensarrangement.
Ølsted Kro - konfirmation, bryllupsfest
Bordanretning til bryllupsfest på Ølsted Kro

Overnat i brudesuite efter jeres fest

Bryllups suite på Ølsted Kro

Overnat i vores romantiske brudesuite efter jeres fantastiske bryllupsfest.

I kan også lade nogle af jeres gæster, overnatte på kroen og står op til brunch i selskab med bryllupsgæsterne.

Ølsted kirke som nabo

Efter vielsen

Efter en højtidelig vielse i Ølsted Kirke kan I gå direkte til en fantastisk bryllupsfest eller bryllupsreception på Ølsted Kro, som ligger lige ved siden af Ølsted Kirken.

Det er praktisk og Ølsted Kirkes højtidelige stemning følger med ind på kroen i vores dejlige stemningsfulde lokaler, hvor jeres bryllupsfest kan afholdes efter jeres ønsker.

Ølsted kro har Ølsted Kirke som nabo