Hold konfirmation på kroen

Kroen er det oplagte sted for konfirmationsfesten

Hvad enten det drejer sig om mad, opdækning etc. sørger vi altid for at strikke arrangementet sammen, så det er tilpasset konfirmanden og familiens ønsker.

Da vi får rigtig mange forespørgsler om netop afholdelse af konfirmationer, er vi nødsaget til at bede om et depositum, dette refunderes selvfølgelig hvis vi får mulighed, for at afsætte lokalet til anden side.

Pris eksempler kan ses under helaftensarrangementer eller selskabsbuffeter.

Ølsted Kirke er nabo til kroen

Efter en højtidelig konfirmation i Ølsted Kirke kan konfirmanden med gæster gå direkte til et festligt arrangement på Ølsted Kro, som ligger lige ved siden af . Det er praktisk og Ølsted Kirkes højtidelige stemning følger med ind på kroen i vores dejlige stemningsfulde lokaler, hvor konfirmationen kan afholdes i en dejlig atomosfære.

Byen´s konfimander

Vi sætter stor pris på, at byen´s konfirmander ofte ønsker, at holde deres konfirmation på kroen.

Så giv jeres konfirmand et minde for livet og hold en minderig og vidunderlig konfirmation på Ølsted Kro.

Ølsted kro har Ølsted Kirke som nabo

Planlæg dagen som I ønsker

Ølsted Kro Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for konfirmanden og det er vigtig, at inddrage konfirmand og ikke mindst familien. Derfor sætter Ølsted Kro, en ære i at planlægge konfirmationen sammen med konfirmanden og familien, så den store dag bliver som ønsket.

Sammen finder ud af ønsker, menu og detaljer mv.

Overnatning på Ølsted Kro

Skulle nogle af jeres gæster komme langvejsfra, så book overnatning på kroen i vores dejlige værelser.

Og oplev den gode kro stemning.

Vi hjælper jer med at sammensætte en lækker menu

Konfirmanden har ofte ønsker til menuen og vi hjælper gerne til med planlægning af en lækker menu, som alle synes er fantastisk. Desuden aftales drikkevare som velkomstdrik, sodavand, vin, cognac og likør mv.

Vores køkken og personale sørger for, at jeres arrangement bliver en dejlig oplevelse, hvor vi sørger for det hele så I og konfirmanden kan nyde dagen.

Fortæl os om jeres ønsker

Hvilken borddækning som ønskes og i hvilken farve mv. I kommer selv med bordkort og placering , så dækker vi et flot bord efter jeres anvisning.

Hvilke blomster skal der dekoreres med og alle jeres andre ønsker efterkommes om mulig. Derfor inviterer vi til et planlægningsmøde, for at få alle detaljer på plads.