Menukort

Menukortet er gældende fra 12. august 2017

Forretter

Rejecocktail

70,00 DKK

 

Røget laks

65,00 DKK

med peberrodscreme

Hønsesalat

65,00 DKK

med bladselleri & bagte tomater

Til forretten serveres der smør og hjemmebagt brød

Hovedretter

Stegt hanekylling

170,00 DKK

med gulbeder & porrer

Wienerschnitzel

189,00 DKK

med dreng, brase kartofler og grønne ærter – hertil sky sauce

Øl braiseret svinenakke filet

170,00 DKK

med selleri & bagte løg

Ribeye steak 250 g

175,00 DKK

med garniture

Stegt Kulmule

170,00 DKK

med kompot af champignon & rødløg.

Til alle hovedretter serveres kartofler vendt i brunet smør & løvstikke

Desserter

Vanilje is

65,00 DKK

med syltet brombær

Chokolade mousse

65,00 DKK

med havtorn

Børnemenu

Spørg tjeneren

65,00 DKK