Menukortet er gældende fra 18. maj 2020
Forretter
Rejecocktail
95,00 DKK
Rimmet kammuslinger
100,00 DKK
med sesamolie, syltede løgskaller og urter.
Lakserillette
105,00 DKK
med kapers, æblevinaigrette og urter.
Hovedretter
Junior wienerschnitzel
175,00 DKK
med dreng, braiserede kartofler og grønne ærter – hertil skysouce.
Poussin
185,00 DKK
med kantareller vendt i brunet smør og forårsløg.
Senior Wienerschnitzel
225,00 DKK
med dreng, braiserede kartofler og grønne ærter – hertil skysauce.
Persillefyldt svinemørbrad
175,00 DKK
med hvide asparges og syltede rødløg
Ribeye steak 250 g
210,00 DKK
med garniture
Filet af lange
190,00 DKK
med forårsløg og citron. Hertil serveres smørsovs med kapers.
Desserter
Lakrids is
75,00 DKK
med skum og jord.
Gammeldaws æblekage
75,00 DKK
med cremet fløde og ribsgele